Myyntivalmennus

Ratkaise vaikeimmat myyntihaasteesi. Vaikka muu myyntikoulutus näyttää kuinka pelata peliä paremmin, Marljok opettaa sinua rikkomaan sääntöjä, muuttamaan peliä ja välttämään yleisiä myyntiongelmia kokonaan.

Mitä myyntivalmennus on?

Myyntivalmennus on prosessi, joka antaa jokaiselle yksilöllisen ohjauksen B2B-myynnin monista osa-alueista ensimmäisestä kontaktista lähtien, mukaan lukien ajanhallinta, keskustelut asiakkaiden kanssa, myyntitekniikat ja tuotepaikat.

Myyntitiimit ovat vastuussa myyntimahdollisuuksien arvioinnista, asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisestä, ostokeskustelujen onnistumisesta, esittelyjen tarjoamisesta ja asiakkaiden pitämisestä clousaukseen asti. Yhdellä väärällä lauseella tai yhdellä vastaamattomalla kysymyksellä myynti voi kaatua. Kun otetaan huomioon työn ihmisluonto, johdonmukainen myyntivalmennus voi vaikuttaa suuresti kunkin myyntiedustajan ja koko myyntitiimin vaikuttavuuteen ja tehokkuuteen. Monet yritykset eivät kuitenkaan pysty valmentamaan myyntitiimejä tehokkaasti, koska he kouluttavat myyntijohtajiaan vain lyhyen aikaa tai jättävät heidät yksin selvittämään olennaiset asiat, kuten ostajan persoonat, parhaat viestintäkäytännöt ja vastaväitteiden käsittelyt. Sen sijaan myyntivalmennuksen tulisi olla johdonmukainen, jatkuva ja kriittinen osa B2B-myyjän jokapäiväistä työtä.

Marljok coaching - myyntivalmennus
Marljok---myyntikoulutus

Myyntijohtajia ylennetään usein, koska he ovat todella hyviä tai jopa huippu myyjiä; se vaarantaa heidän olevan huonoja valmentajia. He tietävät mitä tehdä, joten he kertovat ihmisille mitä tehdä. Hyvät valmentajat toimivat eri tavalla. Ne auttavat ihmisiä selvittämään asiat itse, jotta he voivat tehdä sen yksin seuraavalla kerralla. Se parantaa suorituskykyä, lisää tiimin sitoutumista ja vähentää henkilöstön vaihtuvuutta.

Työskentelemme kasvavissa määrin yksittäisten valmennettavien kanssa eri organisaatiotasoilla.

Ota yhteyttä, kartoitetaan tilanne ja tehdään huipputuloksia yhdessä!